Door Sangita Paltansing op 5 maart 2017

Campagne-activiteit 4 maart met Regionale vrouwenslinger

Afgelopen zaterdag stonden we met ons campagneteam in de Herenstraat in Voorburg met een bijzondere actie, namelijk de ‘rode vrouwenslinger’. Oneer het motto ‘Zorg voor elkaar’ vroegen we samen met zes andere afdelingen uit de regio aandacht voor een eerlijke verdeling tussen arbeid, zorg en privé en andere emancipatiethema’s. Dit met het oog op Internationale Vrouwendag dat op 8 maart a.s. wereldwijd wordt gevierd.

Europarlementarier Kati Piri opende de actie in Leidschendam – Voorburg met het omdopen van de Herenstraat tot ‘Rode Vrouwenstraat’ .

Samen met de andere afdelingen hebben we op de Markt en in de Herenstraat in Voorburg rozen en flyers uitgedeeld en knoopten we wederom mooie gesprekken aan met mensen.

De rode vrouwenslinger ging, naast Leidschendam-Voorburg, op bezoek bij de gemeenten Zoetermeer, Rijswijk, Den Haag, Westland, Wassenaar en Lansingerland.

Het was wederom een mooie campagnedag!

Zie ook: Voorburgs Dagblad – PvdA Ldam-Vburg actief de straat op

Volgende week zaterdag voeren we wederom campagne in onze gemeente. Als lid ontvangt u, in de loop van de week, een persoonlijk bericht over de campagne-activiteit. We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers, die samen met ons de straat op willen. Meld je dus vooral aan!

Houd ook onze website in de gaten voor meer informatie. Ben je geen lid en wil je op de hoogte worden gehouden van onze campagne-activiteiten of andere activiteiten? Stuur dan een email naar: sangita.paltansing@gmail.com.

 

Sangita Paltansing

Sangita Paltansing

Mijn droom voor de PvdA Leidschendam-Voorburg is om aan de lat te staan voor toekomstbestendige collectieve voorzieningen, die aan de basis staan van een vitale samenleving: veiligheid, goede en toegankelijke zorg voor een ieder, sterk en innovatief onderwijs voor de banen van morgen, werk voor iedereen, passende huisvestingsmogelijkheden voor alle generaties. Een veilige en gezonde

Meer over Sangita Paltansing