Door Sangita Paltansing op 9 maart 2017

Campagne-activiteit zaterdag 11 maart en informatie over de verkiezingen van 15 maart!

Nog maar een paar dagen en dan is het zo ver: we gaan stemmen voor de Tweede Kamer!

Ook wij voeren in deze laatste dagen nog actief campagne. In dit bericht meer informatie hierover!

1. Campagne-activiteit zaterdag 11 maart

Op zaterdag 11 maart as voeren wij van 12.00 – 15.00 uur campagne in winkelcentrum Leidsenhage op het parkeerterrein van de Jumbo. We staan daar met de “vooroordelenkraam”. De vooroordelenkraam is een levensgroot spel in een futuristische kraam met een fotowand met portretten en lampjes. Mensen kunnen hier een spel spelen en daarin ontdekken wat hun eigen vanzelfsprekendheden zijn. Met andere woorden: hoe bevooroordeeld bent u? Wilt u meedoen met deze campagne-activiteit, meld u zich dan aan. Uiteraard bent u ook welkom om op de dag zelf aan te sluiten bij deze activiteit.

2. Flyers, flyers en nog meer flyers: doe mee met de brievenbus-actie!

In de laatste dagen vlak voor de verkiezingen willen we mensen zoveel mogelijk verleiden om voor de PvdA te stemmen. Zeker nu is elke stem hard nodig! We roepen onze leden daarom op om actief met ons mee te doen. We hebben een grote hoeveelheid aan flyers beschikbaar om uit te delen. We zoeken vrijwilligers, die in diverse wijken in onze gemeente PvdA-flyers willen verspreiden door middel van een brievenbus-actie. Wilt u een actieve bijdrage leveren aan de campagne? Wilt u flyers verspreiden in de wijk waar u woont? Bent u in de komende dagen beschikbaar? Dan is deze actie de mogelijkheid om dat te doen. De flyers worden bij u thuis gebracht op een tijdstip dat u schikt.

3. Rooie Taxi: 15 maart 2017

Op 15 maart as gaan we met z’n allen naar de stembus. Vind u het ongezellig om alleen te gaan stemmen of bent u slecht ter been, geen probleem! Het afdelingsbestuur en de fractie zetten de Rooie Taxi in. Een bestuurslid of een fractielid brengt u dan, samen met een aantal andere leden van de afdeling, naar het dichtstbijzijnde stemkantoor. Maak hier gebruik van!

4. Praktische informatie over de verkiezingen op 15 maart 2017

Wat heb ik nodig om te kunnen stemmen? Waar kan ik eigenlijk stemmen? En wat als ik niet in de gelegenheid ben om te stemmen, maar wel wil gaan stemmen? Dit is een greep uit de vragen, die we krijgen. Met dit bericht proberen we ook hier meer duidelijkheid over te verschaffen.

Wat heb ik nodig om te kunnen stemmen?
Met:
– uw stempas (die u per post heeft ontvangen) en
– een geldig identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs, identiteitskaart)
mag u stemmen in elk stembureau in uw eigen gemeente.

Waar kan ik stemmen?
U kunt stemmen in elk stembureau in de gemeente Leidschendam – Voorburg. Op uw stempas is teven het stembureau aangegeven dat het dichtst bij uw woonadres is gelegen. Een overzicht van alle stembureau’s in de gemeente Leidschendam – Voorburg vindt u op de website van de PvdA Leidschendam – Voorburg via deze link.

Wat als ik niet in de gelegenheid ben om te gaan stemmen, maar wel mijn stem wil uitbrengen?
In dat geval kunt u iemand met uw stempas machtigen om voor u te stemmen. U vult hiervoor de achterkant van uw stempas in. U en de gemachtigde ondertekenen beiden de stempas. U moet deze gemachtigde naast de stempas ook een kopie van uw identiteitsbewijs meegeven. De kopie van het identiteitsbewijs moet de gemachtigde samen met zijn of haar eigen identiteitsbewijs aan het stembureau laten zien.
Let op: De gemachtigde kan alleen gelijktijdig met het uitbrengen van zijn of haar eigen stem een stem voor een ander uitbrengen.

Bent u niet in de gelegenheid om gebruik te maken van de Rooie Taxi om te gaan stemmen, dan is het afdelingsbestuur uiteraard bereid u daarin te ondersteunen door namens u uw voorkeursstem uit te brengen. Wij komen graag bij u langs om dit met u te regelen.

Heeft u vragen over de onderwerpen, die in dit bericht aan de orde zijn gekomen?
Wilt u zich aanmelden voor de campagne-activiteit van aanstaande zaterdag?
Wilt u flyers ontvangen om mee te kunnen doen aan de brievenbus-actie?
Maakt u graag gebruik van de Rooie Taxi?
Of wilt u iemand machtigen om namens u te gaan stemmen?

Het kan allemaal bij Sangita Paltansing per email (sangita.paltansing@gmail.com) of telefonisch (06-28979034).

Sangita Paltansing

Sangita Paltansing

Mijn droom voor de PvdA Leidschendam-Voorburg is om aan de lat te staan voor toekomstbestendige collectieve voorzieningen, die aan de basis staan van een vitale samenleving: veiligheid, goede en toegankelijke zorg voor een ieder, sterk en innovatief onderwijs voor de banen van morgen, werk voor iedereen, passende huisvestingsmogelijkheden voor alle generaties. Een veilige en gezonde

Meer over Sangita Paltansing