2 december 2013

Gezocht: mensen voor het versterken van onze gemeenteraadscampagne.

De voorbereidingen van de gemeenteraadscampagne verlopen prima. Maar ook zien we nu al dat we mensen te kort komen, zoveel ideeën hebben we. In ieder geval vragen we nu al aan de leden om zaterdag 8 en 15 maart 2014 vrij te houden. Op deze twee zaterdagen willen we met zo veel mogelijk mensen veel reuring genereren in onze gemeente. U hoort er later meer over.

Daarnaast zijn we op zoek naar:

  • Een fotograaf, die voor ons de activiteiten wil vastleggen, zodat we met elk persbericht ook een foto mee kunnen sturen. Wie wil ons hiermee helpen? Voordeel voor de fotograaf is dat hij of zij niet de hele activiteit hoeft mee te maken. Op het goede moment de juiste plaat schieten. En daarna de roem in de plaatselijke bladen en op onze partij website.
  • Iemand die mee wil helpen om onze website up to date te houden en zin heeft om invulling te geven aan de facebook- pagina van de fractie.
  • Een creatief talent om een uitdagende, mooie verkiezingsposter te ontwerpen. Een bescheiden bijdrage in de kosten hebben we hiervoor in kas zitten.

Wie wil ons helpen? Reageer via de mail naar onze campagne-coördinator Paul Q van der Burg, paulq1957@gmail.com of bel hem op 06 2933 9596. Laat de fractie niet in de steek.