Door Carl Schmitz op 8 februari 2018

Kandidaat #7 Carl Schmitz stelt zich voor!

Mijn droom voor de PvdA Voorburg-Leidschendam is dat we een voorbeeld zijn voor de sociaaldemocratie. Met ons sociale hart doen we niet moeilijk over mensen uit het buitenland of met een kleurtje, maar we helpen elkaar. Met onze waakhondfunctie zien we erop toe dat dit zo blijft.

Favoriete quote: ‘Je ken vertellen dat het fantastisch wordt, maar je moet het ook waarmaken.’

“Ik ga schitteren als luis in de pels. Ik zet overal vraagtekens bij. Bij wat mensen zeggen, bij nieuwsitems of bij wat ik zie gebeuren op straat; ik wil altijd weten hoe iets komt, wat erachter zit, hoe dingen met elkaar samenhangen. Analyseren doe ik van nature. Ik ga op zoek naar antwoorden door online colleges te volgen, door te observeren of door met mensen te praten.
Ik houd van het laatste. Elke dag ga ik wandelen en maak ik een praatje. Dat heb ik altijd gedaan, ook toen ik jaren werkte bij de HTM op de tram en bus. Ik vind het interessant om te horen hoe mensen ergens over denken en wat ze anders zouden willen.

Als advocaat van de duivel blijf ik als kandidaat van de PvdA Voorburg-Leidschendam babbeltjes maken, want een beetje prikken hier en daar is het mooiste wat er is.”

 

Carl Schmitz

Carl Schmitz

Mijn droom voor de PvdA Leidschendam-Voorburg: Dat we een voorbeeld zijn voor de sociaaldemocratie. Met ons sociale hart doen we niet moeilijk over mensen uit het buitenland of met een kleurtje, maar we helpen elkaar. Met onze waakhondfunctie zien we erop toe dat dit zo blijft. Favoriete quote: ‘Je ken vertellen dat het fantastisch wordt,

Meer over Carl Schmitz