Door Sangita Paltansing op 14 januari 2018

Nieuwjaarsborrel PvdA op 20 januari

Het nieuwe jaar is begonnen en we nodigen je graag uit om daar samen op te proosten. Iedereen is welkom om gezamenlijk het glas te heffen op zaterdag 20 januari vanaf 16.00 uur bij Elpidio Osteria (Herenstraat 87 Voorburg).

De PvdA Leidschendam – Voorburg kijkt terug op een mooie politieke tijd. Onze fractie heeft in de lokale politieke discussie haar bijdrage geleverd en met succes. Ons werk gaat ook in het nieuwe jaar door; op 21 maart a.s. zijn er gemeenteraadsverkiezingen en dat betekent campagne!

Tijdens de Nieuwjaarsborrel presenteren we het verkiezingsprogramma en geven we de aftrap van de campagne. De kandidaten zijn aanwezig, we vertellen waar we met de gemeente naar toe willen en er is alle gelegenheid om met elkaar bij te praten. We beginnen vrolijk aan het nieuwe jaar, om een mooi resultaat neer te zetten op 21 maart.

Daar kunnen we trouwens alle hulp bij gebruiken! Heb je zin om mee te helpen in de campagne? Spreek ons dan aan tijdens de borrel.

Alle leden, maar ook collega-raadsleden en de pers zijn van harte welkom om met ons het nieuwe jaar in te luiden. Dus neem gerust iemand mee om samen het glas te heffen op een solidair en succesvol 2018!

Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wordt wel op prijs gesteld via voorburg@pvda.nl.

PvdA Leidschendam – Voorburg

Marjan van Giezen, fractievoorzitter
Nadine Stemerdink, wethouder en lijsttrekker
Jochem Streefkerk, afdelingsvoorzitter

Sangita Paltansing

Sangita Paltansing

Mijn droom voor de PvdA Leidschendam-Voorburg is om aan de lat te staan voor toekomstbestendige collectieve voorzieningen, die aan de basis staan van een vitale samenleving: veiligheid, goede en toegankelijke zorg voor een ieder, sterk en innovatief onderwijs voor de banen van morgen, werk voor iedereen, passende huisvestingsmogelijkheden voor alle generaties. Een veilige en gezonde

Meer over Sangita Paltansing