Seizoensopening PvdA Leidschendam-Voorburg op 9 september a.s.

Door Sangita Paltansing op 30 augustus 2017

Op zaterdag 9 september organiseren we de Seizoensopening. Tussen 13.30u en 18.00u ben je van harte welkom in het Veur Theater voor een leuk en interessant middagprogramma! De opening is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in lokale politieke thema’s.

We besteden in het bijzonder aandacht aan burgerbetrokkenheid, met een bijdrage van Hein Albeda, maar hebben ook alle ruimte voor het inbrengen van ideeën voor het verkiezingsprogramma en degenen die overwegen om zich kandidaat te stellen voor het raadslidmaatschap zijn zeker ook uitgenodigd! Er is bovendien gelegenheid om kandidaten voor het voorzitterschap van de PvdA te ontmoeten.

Programma
Vanaf 13.30u gaat het programma van start. De Florence Swingt Band zorgt voor muzikale omlijsting en er is gelegenheid om de eerste (duo-)kandidaten voor het voorzitterschap van de PvdA te ontmoeten: Astrid Oosenbrug en Gerard Oosterwijk! Deze meet and greet duurt ongeveer een uur.

Om 15.00u spreekt Hein Albeda over burgerbetrokkenheid en alternatieve vormen van democratie. Een onderwerp waar hij veel mee te maken heeft en over adviseert. Recent schreef hij dit opiniestuk en eerder schreef hij “Het andere been van de democratie” en de “Kleine Gids financiën voor gemeenteraadsleden”.

Gedurende de dag is er een ideeënmarkt om ideeën en meningen over lokale politieke thema’s te delen. Alle ideeën worden overwogen bij de samenstelling van het verkiezingsprogramma van de PvdA!
Vanaf 17.00u is er een borrel met hapjes en sluiten we de dag af met alle resultaten van de ideeënmarkt!

Hier vindt je het programma van de dag.

Nota bene: als je geïnteresseerd bent in het raadslidmaatschap kan je nog tot 20 september aanstaande solliciteren. Voor meer informatie, neem contact op met Folkert Buis via okc2017pvdalv@gmail.com. Uiteraard is een oriënterend gesprek over de mogelijkheden om je voor de partij in te zetten altijd mogelijk.

We hopen je zaterdag 9 september te zien! Als je voor die tijd vragen hebt, aarzel dan niet om even te bellen of te mailen, ook als je zelf geïnteresseerd bent om actief te worden of je kandidaat te stellen, of als je iemand kent die volgens jou een goed raadslid zou zijn!

Sangita Paltansing

Sangita Paltansing

Mijn droom voor de PvdA Leidschendam-Voorburg is om aan de lat te staan voor toekomstbestendige collectieve voorzieningen, die aan de basis staan van een vitale samenleving: veiligheid, goede en toegankelijke zorg voor een ieder, sterk en innovatief onderwijs voor de banen van morgen, werk voor iedereen, passende huisvestingsmogelijkheden voor alle generaties. Een veilige en gezonde

Meer over Sangita Paltansing