Door Privé: Coen van Hoogdalem op 15 februari 2018

Kandidaat #6 Coen van Hoogdalem stelt zich voor!

Trots gaat mijn verstandelijk gehandicapte 34-jarige zoon naar de sociale werkplaats. Hij hoort erbij, want hij gaat elke dag naar zijn werk zoals iedereen. Dat is het mooie van Nederland: hier zorgen we voor elkaar, zodat iedereen voelt dat die meedoet. Dit vangnet is voor wie er op eigen kracht niet uitkomt. Eigen verantwoordelijkheid nemen staat voorop, maar wat als dat niet lukt? Dan helpt de maatschappij je, zodat je weer meedoet en trots kan zijn.

Mijn droom voor de PvdA Leidschendam-Voorburg is dan ook het een gemeente is en blijft waar iedereen graag woont, met plekken om jezelf te ontwikkelen, nieuwe dingen te ontdekken, elkaar te ontmoeten en te ontspannen. Met de nadruk op iedereen: jongeren, ouderen, minder draagkrachtigen, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. En we hebben een vangnet voor wie buiten de boot valt.

In mijn jeugd woonde ik een tijd in Suriname, waar we enthousiast boomhutten bouwden en avonturen beleefden. Die instelling ben ik nooit kwijtgeraakt. Als nieuwe politicus ben ik daarom niet bang om een beetje gek te doen en om avontuurlijk te zijn in ideeën. Net als in mijn loopbaan in de marketing blijf ik pragmatisch, realistisch en een tikje rebels. Bovendien gaat mijn grenzeloze optimisme me in de politiek helpen om plannen tijdens de rit zo bij te stellen dat we toch het doel bereiken.

Privé: Coen van Hoogdalem

Privé: Coen van Hoogdalem

Mijn droom voor de PvdA Leidschendam-Voorburg: Een gemeente waar iedereen graag woont, met plekken om jezelf te ontwikkelen, nieuwe dingen te ontdekken, elkaar te ontmoeten en te ontspannen. Met de nadruk op iedereen: jongeren, ouderen, minder draagkrachtigen, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. En we hebben een vangnet voor wie buiten de boot valt

Meer over Privé: Coen van Hoogdalem