31 augustus 2016

Nazomerborrel 2016 – gezelligheid en politiek vinden elkaar!

De zomer zit er bijna op. De scholen zijn weer gestart en het politieke reces is ook ten einde gekomen. Een goed moment om als afdeling op informele wijze bij elkaar te komen.

Afgelopen vrijdag vond de nazomerborrel plaats. Onder het genot van hapjes en drankjes werden vakantieverhalen gedeeld en uitdagingen voor het nieuwe seizoen besproken. De zon scheen, een licht briesje en de temperatuur was zomers, kortom een goed begin van het politieke jaar!

 

Tijdens deze borrel sloot de afdeling eveneens een tijdperk af, waarbij afscheid werd genomen van André Rodenburg als voorzitter van het bestuur. Na ruim 16 jaar actief te zijn geweest in het bestuur van de PvdA Leidschendam-Voorburg en nog langer voor het afdelingsblad “De Rooie Rakker” heeft André besloten het stokje over te dragen aan Jochem Streefkerk. “Dat ik terugtreed uit het bestuur betekent niet dat ik niet meer actief ben binnen de PvdA. Ik heb met veel plezier deel uitgemaakt van het afdelingsbestuur, ik wens het nieuwe bestuur dan ook veel succes met het vervullen van hun belangrijke taak. Zelf blijf ik nog actief binnen de PvdA, o.a. in het landelijke PvdA-netwerk Ruimte“, aldus oud-voorzitter André Rodenburg. Jochem Streefkerk sprak, namens de afdeling, zijn waardering uit voor het werk dat André in de afgelopen jaren heeft verzet voor de partij in het algemeen en de afdeling in het bijzonder. “André heeft zich jarenlang ingezet voor de afdeling, in veel verschillende functies en in het bijzonder wel als redacteur van afdelingsblad de Rooie Rakker. Met André vertrekt een zeer betrokken bestuurslid!”

 

Het was een mooie start van het politieke jaar.

 

image2 PVDAimage1 PVDA