Door Privé: Sangita Paltansing op 24 maart 2018

PvdA behoudt 3 zetels in de gemeenteraad!

De verkiezingen op 21 maart 2018 hebben ons 3.084 stemmen opgeleverd! Dat is 9,3% van het totaal en daarmee kan de PvdA in de komende vier jaar op 3 (van de 35) zetels in de gemeenteraad van Leidschendam-Voorburg rekenen. Bedankt voor uw steun en stem!

Gezien de landelijke trend, een prachtig resultaat voor de PvdA Leidschendam-Voorburg en een prachtige start van vier jaar werken aan een zeker en sociaal Leidschendam-Voorburg. Nadine Stemerdink, Jochem Streefkerk en Sangita Paltansing zullen op donderdag 29 maart a.s. worden geïnstalleerd tot gemeenteraadslid.

De PvdA Leidschendam – Voorburg is ontzettend tevreden met dit resultaat. Binnenkort wordt ook een avond georganiseerd om dit feestje met elkaar te vieren en alle leden te informeren over de vervolgstappen die nu gezet gaan worden.

Privé: Sangita Paltansing

Privé: Sangita Paltansing

Sangita Paltansing is raadslid en fractiesecretaris sinds de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. Daarvoor was zij actief binnen het bestuur van de PvdA Leidschendam – Voorburg als algemeen bestuurslid. Namens de PvdA-fractie is Sangita tevens lid van het Presidium. In het dagelijks leven werkt Sangita bij het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit als bestuursadviseur. Daarvoor

Meer over Privé: Sangita Paltansing